keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Thaimaan suurlähettiläs Long Time Nou See

Ensinnäkin täytynee pyytää julkisesti anteeksi, koska en ole ehtinyt viimeaikoina, nuorallatanssijan tavoin tasapainotella sananvapauden ja kunnianloukkaksen hataralla rajalla, täällä virtuaalitodellisuudessa. Olen yksinkertaisesti ollut liian kiireinen hoitamaan tulevaa reservinupseerin uraa pois alta ja saamaan ekonomin uraa alkamaan sekä hoitamaan tietysti sosiaalisia velvollisuuksiani. No mutta, lets cut the bullshit...

Paavi? Kyllä, nyt puhutaan juuri siitä vanhasta gubbesta, jolla on toinen jalka haudassa ja toinen taivassa. Kyseinen henkilö nousi myrskyiseen mieleeni, kun erässä iltapäivälehden www-sivuilla oli juttu otsikolla: "Paavi: Homoavioliitot ja abortit maailman suurimpia uhkia" Kiinnostokseni ei herännyt, kun luin kyseisen jutun, koska vieressä oli linkki: "Näin isket naisia kuin Tiger Woods, mutta pääset pälkähästä kuin Bill Clinton", joka tietenkin vei kaiken huomioni. Kiinnostukseni heräsi siis vasta myöhemmin, kun huomasin kanssaeläjieni reaktiot tämän kohta ainakin 1029- vuotiaan vanhuksen puheisiin. Ihmiset eivät nähtävästi ole havainnollistaneet sitä, että saavuttaaksemme Aristoteleen kultaisen keskitien on oltava olemassa ääripäitä. Kylmä kapitalisti haluaa, että jokainen on oman onnensa seppä, veli vasemmalta taas antaisi kaiken valtiolle josta, jaettaisiin tasaväkisesti kaikille jee jee! Lopputuloksena meillä on progressiivinen veroprosentti ja ilmainen koulutus, mutta silti yrittäjyyskin kannattaa Suomessa ja meillä on liikentessä jopa jokunen S500. Joku on sitä mieltä, että heroiinin laillistaminen olisi douppi juttu ja Timo Tiukka helluntaiseurakunnasta on sitämieltä että tulitikut K18 ja ehdottomasti, näin meillä on keskitie eli myydään alkoholia ja muita keskimietoja päihteitä, jolla saa komentokeskuksen sopivasti jumiin.

Pietarin avaimen vartija Benedictus 16:sta, edustaa siis moraalista äärilaitaa, hän on se joka seisoo yksin kalliolla ja helistää nyrkkiä, kun me sallimme yksi asia kerrallaan, lähes kaiken. Hän sanoi puheessaa, ettei ole peloissaan sodista, vaan juuri tästä moraalin rapistumisesta, jota sateenkaariavioliitot ja terveiden lapsien dumppaamiset roskikseen hänelle edustaa. Jos olisin historian tutkija, jota en ole, sanoisin että Paavi on kyllä ollut hereillä historian tunneilla. En halua maalailla piruja seinille, koska olen maalaamisessa, vain keskiverto ehkä jopa surkea. Kuitenkin on pakko mainita, että historian saatossa suuret imperiumit eivät ole kaatuneet ulkoisiin haasteisiin vaan sisäisiin, joita voivat olla mm: korruptio, moraalin rappeutuminen, työttömyys, rutto, Matti Vanhanen etc.

Paavilla on valtaa. Tämä ei ole mikään salaisuus, älä siis vittuile Paaville. Jos Barrack Obama menee nälkälakkoon vain KFC:n kurssi kääntyy laskuun, kun Paris Hilton menisi nälkälakkoon kukaan ei edes huomaisi, jos sattuisi niin onnellisesti, että Jutta Urpilainen menisi nälkälakkoon ketään ei kiinnostaisi, mutta kun Paavi saisi päähänsä, että hän ei syö ennekuin kaikki Vatikaanin muurit olisi maalattu vaaleanpunaiseksi ja kaikki Emmanuelle romaanit hävitetty, niin parisataa miljoonaa katolilaista pistäisi niinsanotusti töppöstä töppösen eteen. Ja joukossa on tunnetusti voimaa, muttei älyä.

Näin loppujen lopuksi ilmaan jää vain leijumaan kysymys, mitä mieltä Paavi onkaan Viagrasta!? No, vain luoja tietää.


Tuomitse ja sinut tuomitaan. Jonkun on kuitenkin edustettava maailman moraalista selkärankaa.


Ps. Seuraavan kerran kun olet juonut tynnyrillisen sahtia ja olet 2,5 promillen sivuheitossa voit tuntea itsesi hetken Paaviksi. Paavillakin on yleensä kaksi ihmistä taluttamassa ja yksi tulkkamassa hänen puhettaan.



TZ

1 kommentti:

  1. Haha! Kirjotat loistavasti, keep up the good work! Jos saisin toivoa yhtä aihetta, se olis et kirjottaisit hankeiteistä! Oon kans siel koulussa, valitettavasti.
    Ps. Vaik edustankin kauniimpaa sukupuolta, se inttikirjotus oli yllättävän epätylsä!

    VastaaPoista