tiistai 2. helmikuuta 2010

Kaunotar ja hirviö

Seal eli hylje on hellyyttävä nisäkäs, jossa on suurinpiirtein yhtäpaljon rasvaa kuin Johanna Tukiaisessa. En kuitenkaan ajatellut pitää teille avaraa luontoa kyseisestä avanto uimarista, vaan nyt puhutaan artisti Sealista. Taiteilija nimi Seal tunnetaan siitä että, hänen käsialaansa ovat monet niin hempeät kappaleet, että jopa Hitzbollah ja Hamas tekevät aselevon Sealin soidessa radiosta, esimerkiksi mainittakoon vaikka "Kiss from a rose" biisi. Sealin musikaalinen menestys on kuitenkin tässä jutussa aivan toissijainen, koska nyt keskitytään herra hylkeen ulkonäköön.

Seal on sen takia mielestäni kiinnostava henkilö, koska Sealillä ja minulla on jotain yhteistä, katsokaas hän on minun hammaskaimani. Verbaalisesti hampaitamme kuvailee parhaiten ystäväni ivallisella kommentilla: "Muuten ihan hyvät hampaat, toinen vain heiluu" Eli Sealin ja minun etupurukalusto on kylläkin suorassa, kuin suomalaisen miehen selkäranka. Valitettavasti etuhampaat vain ovat yhtä harvassa, kuin rehellinen poliitikko. Tähän sitten fyysinen yhtäläisyyteni Sealiin onneksi loppuukin.

Sen lisäksi, että Sealin hampaat ovat suhteellisen päin vittua, ei hänen kasvoissaankaan ole kehumista. Sealhän on tunnettu acid face eli happonaama. Hänen kasvonsa siis näyttävät siltä, että yläasteen kemian tunnilla, joku olisi vahingossa kaatanut petrimaljallisen rikkihappoa hänen naamalleen. Sealin poskia tuskin saisi tasaiseksi edes Black&Deckerin tasohiomakonella. Jos maailman rumimmasta artistista lähdettäisiin oikein tosissaan kisaamaan, olisi Seal takuuvarmasti kärkikahinoissa Nickelbackin solistin ja Juice Leskisen seurana.

Niin ruma jätkä kuin Seal kaikenkaikkiaan onkin, tulee se hiukan yllätyksenä kuka hänen kolmen lapsen äitinsä ja vaimonsa on. Kuka olisikaan arvannut, että Seal on kiinnittänyt elämänkumppanikseen supermalli Heidi Klumin. Kyllä, nyt puhutaan juuri tästä enkelistä jonka kroppa ja kasvot on yksinoikeudella hand made by god. Tähän väliin herää tietysti ajatus, että Heidi on hiukan rahan perään. Tarkemmin ajateltuna tuskimpa, koska Klumillakin on rahaa kuin lottomiljonäärillä, ehkä jopa enemmän, mutta ainakin yhtä helposti hankittua. Syy siihen miksi Seal ja Klum ovat yhdessä täytynee siis löytyä jostain muualta.

Oli syy sitten siinä, että Seal on aivan saatanan mukava sälli tai jossain aivan muussa, tahdon kiittää koko miespuolisen väestän puolesta herra Sealia. Seal ansaitsee kiitoksemme, koska hän antaa meille toivoa. Toivoa siitä, että tässä maailmassa ei meitä määritellä ulkonäkömme perustella vaan sen perustella keitä me oikeasti olemme. Jokainen meistä voi olla oman elämänsä Seal.


Hampaista huolimatta niin Seal kuin minäkin vietämme päivämme hymyillen.

3 kommenttia:

  1. Noh en väitä vastaan tossa asiassa, ku teijän hampaiden väliin jopa Paijtim pystyy tekee taskuparkkeerauksen, mutta joo Seal on julkaissu sen 9 levyä ja ollu listasieoilla pidempään kun sä riksun yössä.

    Mutta joo voisin kyllä vaihtaa paikkojani saman tien en siis sun kanssa vaikka olisikin siistiä kattoa peilistä ja huomata, että naama muistuttaa enemmän saarioisten roiskeläppää, kun ihmisen naamaa.

    Siis itehän oon vähän niin, kun Kanye West ei silleen, että näössä tai lahjoissa olis samaa, mutta kummatkin meisä tykkää vetää naamat ja sössiä kaikki naisasiamme huolella.

    Haluaisin lainata vielä loppuun viisasta miestä eli "This time i maybe went little overboard / but bich that i was going for"

    Siis ihan loppuun loppuun sanoin vielä sen, että ihan selkeästi vaikka sunt porukkas parikertaa tipautta lapsena sylistä niin aattele positiivisesti armeijasta voit tehä ittelles uran siellä tommoset asiat ei paljon haittaa. Mulla on jotain patautumia ku en oo päässy vittuilee spillulle :)

    Pitäis hakee kyllä eduskuntaan paljon paskaa, mutta ei yhtään mitään asiaa mun tekstissä.

    VastaaPoista
  2. Daniel, erityisopettajien liitosta soitettiin, että jos saisivat lainata sun tekstiä, oppimateriaaliksi. Tarvitsivat kuulemma mallitekstiä lukihäiriön havaisemiseen ekaluokkalaisilla.

    Muuten kyllä allekirjotan joka sanan, paitsi että Pajtim ei kylläkään onnistuisi taskuparkkeeraamaan edes punaiselle torille.

    VastaaPoista
  3. Joo myönnän, että toi paju juttu meni vähän yli

    VastaaPoista