torstai 14. tammikuuta 2010

Viimeinen tyrmäys.

Heräsin keskellä yötä aivan hiestä märkänä. Kasvoni olivat niin kalpeat, että hetken luulin sieluni eksyneen Michael Jacksonin ruumiiseen. Tärisin ja olin pelokas, kuin mummo Kontulan Alepassa. Tiesin, että kaikki ei ole nyt kohdillaan. Menin tietokoneelle ja sain selityksen kaikkeen. Tony Halme oli kuollut.

Viikinki oli mies, joka ansaitsisi patsaan. En tiedä onko elämässä rohkeaa, tyhmää vai tyhmän rohkeaa, puhua asioista niiden oikeilla nimillä. Halme ei näyttänyt välittävän minun, sinun tai kenenkään muunkaan mielipiteistä. Tony sanoi mitä sylki suuhun toi. Hänen lausunnot ja mielipiteet menivät aina välillä yhtä pahasti ja usein metsään kuin Colin McRay. Silti suuri osa hänen arvoista ja ajamistaan asioista oli täysin järkeviä.

Monilla ihmisillä on suuret puheet, mutta pienet teot. Tony ei ollut yksi heistä. Halme on myös elävä esimerkki, että jos olet syntynyt Suomessa, kaikki on mahdollista. Gladiaattori, WWE Smackdown,(jonka jokaisella jaksolla on enemmän katsojia, kun 50 vuoden linnanjuhlilla, yhteensä.) kultalevyjä, eduskunta, Die Hard. Koita itse päästä samaan tai edes yhteen edellämainituista, ennenkuin tulet sanomaan, että Tony oli huumeitakäyttävä läski steroidipelle idiootti.

Jos Ludvig Borgan alias Tony Halmeen elämästä jotain siis pitäisi oppia, niin se asia, että tekemällä niinkuin itse tahtoo pääsee pidemmälle, kuin tekemällä mitä muut tahtovat sinun tekevän. Oppimisen arvoista on myös se, ettei tarvitsisi heittää veiviä 47-vuotiaana, jätetään ne dopingaineilla plus viinalla läträämiset tästä lähtien yksin Mika Myllylle.


Loppuun on hyvä siteerata itse ajasta ikuisuuteen siirtynyttä.

"Meillä on lesbo presidentti, ja meillä on minä kansanedustajana. Kaikki näköjään voi olla mahdollista."

"Suomalaiset veteraanit ei pääse vieläkään kuntoutukseen, mutta ulkomaalaisille on kyllä tarjota valtion puolesta kaikki perkeleen kriisiavut ja terapeutit heti, jos grillijuhlilla sataa ja tötteröhattu kastuu."

Kepeät mullat Viikingille.


TZ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti